Naast ons eigen dorpsplein, is er in gemeente Koggenland nu ook een ‘online dorpsplein’. Het is een platform om elkaar te ontmoeten, te informeren en te helpen. Voor elkaar en met elkaar.

In de dorpskernen van de gemeente Koggenland gebeurt enorm veel. Inwoners en ondernemers organiseren activiteiten, bieden diensten en spullen aan en vragen elkaar om hulp. Ze vertellen elkaar mooie dorpsverhalen en kennen bijzondere dorpsgenoten. Ook zijn er allerlei voorzieningen waar mensen gebruik van kunnen maken.

Om inwoners, verenigingen, gemeente en organisaties dichter bij elkaar te brengen, is er met steun van de gemeente Koggenland een digitaal dorpsplein opgezet: Koggenbuurtjes. Hier is alles op één plek zichtbaar en makkelijk vindbaar. Iedereen kan na (gratis) aanmelding op Koggenbuurtjes berichten met elkaar delen en reageren op de berichten van anderen.

Ben je een betrokken inwoner, lid van een vereniging, een enthousiaste ondernemer of gewoon geïnteresseerd in je buurt? Doe mee met de Koggenbuurtjes door een profiel aan te maken en ga meteen aan de slag:

  • deel interessante berichten, foto’s en verhalen over alles wat zich in Koggenland afspeelt;
  • reageer op de berichten, foto’s en verhalen van anderen;
  • vul de agenda met evenementen en activiteiten;
  • vraag anderen om hulp, of bied zelf hulp aan;
  • biedt diensten of producten aan, en zie wat anderen aanbieden.

Wil je meer weten over dit initiatief, over de website of kom je er niet uit? Neem dan contact op met één van de buurtverbinders via Buurtverbinders@koggenbuurtjes.nl